LMRC LM01 Quadcopter Drón, GPS, 4K kamera, FPV követés és automatikus visszatérési funkció

LMRC LM01 Quadcopter Drón, GPS, 4K kamera, FPV követés és automatikus visszatérési funkció


  • Cikkszám: SJ92097
  • Készletinfó: Raktáron

  • 27 900 Ft
    RRP:32 900 Ft


【 Nem áll fenn a drón elvesztésének veszélye】- A drón fejlett GPS-rendszerrel van felszerelve. Így a drón automatikusan visszatér, ha az akkumulátor lemerül, vagy az ellenőrzési tartományon kívül esik. Nagyon biztos.

【 Tiszta és tiszta légifelvételek 】- A GPS drón Full HD 1080p kamerával rendelkezik, amely képes 1080p HD légifotók és videók rögzítésére. Négyszer tisztább, mint a 720p-s modellek.

【Háromszor hosszabb repülési idő】- Egy feltöltéssel akár 32 perces repülési idővel a GPS-drón fejlett és hatékony akkumulátorának köszönhetően háromszor tovább bírja, mint a piacon lévő többi modell. Több idő a repülési igények kielégítésére és a szórakozás kiterjesztésére.

【 Valós idejű FPV átvitel 】- 1080p FPV (first-person view) kamerával felszerelt. Ez azt jelenti, hogy repülés közben könnyedén megtekinthet gyönyörű "valós idejű" légifelvételeket és élő fényképeket mobiltelefonján. Teljes, csodálatos kilátás nyílik a környékre.

▶Főbb jellemzők:
Repülési idő: 32 perc
Maximális repülési magasság: 400 m
Töltési idő: 80 perc
Akkumulátor kapacitása: 850 mAh
GPS szárral felszerelve: Igen
WIFI csatlakozási hatótáv: kb 80m
Natív videó és fotó felbontás: 1920 x 1080p
Drón súlya: 160 g (engedély vagy regisztráció nem szükséges)

▶ Mi van a dobozban?
1 x GPS drón / 1 x felhasználói kézikönyv / 4 x ventilátorlapát / 4 x propeller védelem / 1 x távirányító / 2 x Li - PO akkumulátor / 1 x töltőkábel / 8 x csavar / 1 x csavarhúzó

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha