KrafTech HA-1436 kézi racsnis csőmenetmetsző készlet, 1500W, 1/4", 1/2", 2" méretek

KrafTech HA-1436 kézi racsnis csőmenetmetsző készlet, 1500W, 1/4", 1/2", 2" méretek


  • Gyártók Kraftech
  • Cikkszám: SJ92399
  • Készletinfó: Raktáron

  • 23 100 Ft
    RRP:24 990 Ft


Főbb tulajdonságok


- Márka: KrafTech

- Termék kódja: HA-1436

- Kategória: Kézi racsnis csőmenetmetsző, Autószerelő szerszámok

- Típus: Kézi racsnis csőmenetmetsző készlet

- Méretek: 1/4", 1/2", 2"

- Felhasználás: Csőmenetvágás, szerelési munkák

- Tartozékok: Teljes csőmenetmetsző készlet

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek


- Márka: KrafTech

- Modell: HA-1436

- Teljesítmény: 1500W

- Típus: Kézi racsnis csőmenetmetsző készlet

- Méretek: 1/4", 1/2", 2"

- Tartozékok: Teljes csőmenetmetsző készlet


Termék ismertető


A KrafTech HA-1436 kézi racsnis csőmenetmetsző készlet egy prémium minőségű szerszámkészlet, amelyet kifejezetten a csőmenetvágási munkákhoz terveztek. Ez a készlet tartalmaz mindent, amire szüksége van a pontos és megbízható csőmenetvágáshoz, beleértve a különböző méretű metszőket (1/4", 1/2", 2"). A KrafTech márka híres a magas minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1436 modell sem kivétel.


A KrafTech HA-1436 csőmenetmetsző készlet kiváló választás mind a professzionális autószerelők, mind a hobbi szerelők számára, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A szerszámok magas minőségű acélból készültek, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A készlet tartozékai között megtalálható a praktikus racsnis fogantyú, amely megkönnyíti a munkavégzést és növeli a hatékonyságot.


A KrafTech HA-1436 készlet használata egyszerű és intuitív, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a csőmenetvágási munkákat. A szerszámok kialakítása lehetővé teszi a pontos munkavégzést, minimalizálva a hibák és a sérülések kockázatát. A KrafTech márka elkötelezett a felhasználói elégedettség és a kiváló minőség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a szerszámkészlet megfelel a legmagasabb elvárásoknak.


A KrafTech HA-1436 kézi racsnis csőmenetmetsző készlet nem csak egy egyszerű szerszámkészlet, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz a csőmenetvágási munkák során. A precíz kialakítás és a kiváló anyagminőség garantálja a stabil és biztonságos munkavégzést, így biztosítva a csövek optimális menetvágását. A KrafTech HA-1436 készlet a legjobb választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi szerelési feladatokhoz.


Termék használati útmutató


1. Válassza ki a megfelelő méretű csőmenetmetszőt a készletből.

2. Helyezze a csőmenetmetszőt a cső végére, és győződjön meg róla, hogy megfelelően illeszkedik.

3. Használja a racsnis fogantyút a csőmenetmetsző forgatásához és a menet vágásához.

4. Ellenőrizze, hogy a menet megfelelően van-e vágva és a cső stabilan van rögzítve.

5. A használat után tisztítsa meg a szerszámokat és tárolja a megfelelő helyen.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A KrafTech HA-1436 kézi racsnis csőmenetmetsző készlet kiváló választás minden autószerelő és szerelési munkákban jártas személy számára, aki megbízható és tartós szerszámot keres. A KrafTech márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1436 modell sem kivétel. Ez a szerszámkészlet nemcsak a professzionális szerelők, hanem a hobbi szerelők számára is ideális választás. A KrafTech HA-1436 készlet univerzális kialakítása lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást, így számos különböző méretű és típusú csőnél alkalmazható.


A KrafTech márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-1436 készlet garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A szerszámok magas minőségű anyagokból készültek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A KrafTech HA-1436 készlet használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő szerelők is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A KrafTech HA-1436 készlet a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi szerelési munkákhoz.


Magyar nyelvű befejezés


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.


---

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha