KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő, 1500W VOLKSWAGEN-AUDI-hoz

KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő, 1500W VOLKSWAGEN-AUDI-hoz


  • Gyártók Kraftech
  • Cikkszám: SJ92395
  • Készletinfó: Raktáron

  • 11 910 Ft
    RRP:12 990 Ft


Főbb tulajdonságok


- Márka: KrafTech

- Termék kódja: HA-1419

- Kategória: Vezérlésrögzítő, Vezérlésszerelő, Vezérlésállító, Célszerszám

- Kialakítás: Camshaft Alignment Tool for VW and Audi

- Kompatibilitás: VW Passat 98-04; Audi A4, A6, A8, Allroad 97-04

- Anyag: Magas minőségű acél

- Felhasználás: Autószerelés, motorjavítás

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek


- Márka: KrafTech

- Modell: HA-1419

- Teljesítmény: 1500W

- Funkciók: Vezérlésrögzítő, Vezérlésszerelő, Vezérlésállító

- Kialakítás: Camshaft Alignment Tool for VW and Audi

- Kompatibilitás: VW Passat 98-04; Audi A4, A6, A8, Allroad 97-04

- Anyag: Magas minőségű acél


Termék ismertető


A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő egy prémium minőségű szerszám, amelyet kifejezetten a VOLKSWAGEN és AUDI modellekhez terveztek. Ez a vezérlésrögzítő eszköz ideális a vezérműtengelyek pontos és megbízható beállításához és rögzítéséhez, ami alapvető fontosságú a motor optimális működéséhez és hosszú élettartamához. A KrafTech márka ismert a magas minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1419 modell sem kivétel.


A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő kompatibilis a VW Passat 1998-2004, valamint az Audi A4, A6, A8 és Allroad 1997-2004 modellekkel. Ez a szerszám kiváló választás mind a professzionális autószerelők, mind a hobbi szerelők számára, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A termék magas minőségű acélból készült, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.


A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő használata egyszerű és intuitív, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a vezérműtengelyek beállítását és rögzítését. A szerszám kialakítása lehetővé teszi a pontos munkavégzést, minimalizálva a hibák és a motor károsodásának kockázatát. A KrafTech márka elkötelezett a felhasználói elégedettség és a kiváló minőség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a szerszám megfelel a legmagasabb elvárásoknak.


A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő nem csak egy egyszerű szerszám, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz a motorjavítási munkák során. A precíz kialakítás és a kiváló anyagminőség garantálja a stabil és biztonságos munkavégzést, így biztosítva a motor optimális működését. A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő a legjobb választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi autószerelési feladatokhoz.


Termék használati útmutató


1. Helyezze a vezérlésrögzítőt a megfelelő pozícióba a vezérműtengelyen.

2. Rögzítse a szerszámot a mellékelt csavarokkal és csapokkal.

3. Használja az állítható csavarkulcsot a vezérműtengely pontos beállításához és rögzítéséhez.

4. Ellenőrizze, hogy a szerszám stabilan és biztonságosan van rögzítve a munkafolyamat során.

5. A használat után tisztítsa meg a szerszámot és tárolja biztonságos helyen.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő kiváló választás minden autószerelő számára, aki megbízható és tartós szerszámot keres. A KrafTech márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1419 modell sem kivétel. Ez a szerszám nemcsak a professzionális szerelők, hanem a hobbi szerelők számára is ideális választás. A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő univerzális kialakítása lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást, így számos különböző méretű és típusú vezérműtengelyen használható.


A KrafTech márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-1419 vezérlésrögzítő garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A szerszám magas minőségű acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő szerelők is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A KrafTech HA-1419 vezérlésrögzítő a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi autószerelési munkákhoz.


Magyar nyelvű befejezés


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szüks


éges szerszámot.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha