KrafTech HA-1415 Vezérlésrögzítő Készlet VW-Audi 2.0L Turbo FSI, TFSi Motorokhoz

KrafTech HA-1415 Vezérlésrögzítő Készlet VW-Audi 2.0L Turbo FSI, TFSi Motorokhoz


  • Gyártók Kraftech
  • Cikkszám: SJ92395
  • Készletinfó: Raktáron

  • 13 350 Ft
    RRP:14 990 Ft


Termék főbb tulajdonságai:


- Márka: KrafTech

- Termékkód: HA-1415

- Alkalmazás: VW és Audi 2.0L Turbo FSI, TFSi motorokhoz

- Készlet tartalma: Vezérlésrögzítő szerszámok

- Anyag: Korrózióálló acél

- Felhasználás: Profi és hobbi autószerelőknek

- Teljesen új, bontatlan dobozban


---


Műszaki paraméterek:


- Kompatibilitás: VW és Audi 2.0L Turbo FSI, TFSi motorok

- Anyag: Korrózióálló acél

- Súly: 3,0 kg

- Méret: 40x30x10 cm

- Szín: Fekete és piros

- Termékkód: MG50392


---


Termék leírás és ismertető:


A KrafTech HA-1415 Vezérlésrögzítő Készlet kifejezetten a VW és Audi 2.0L Turbo FSI és TFSi motorokhoz készült, hogy biztosítsa a pontos és megbízható vezérlésrögzítést. Ez a kiváló minőségű készlet tartalmazza az összes szükséges szerszámot, amely a motorvezérlés beállításához és rögzítéséhez szükséges. A KrafTech márka garantálja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot, amely minden egyes termékükre jellemző.


A KrafTech HA-1415 készlet korrózióálló acélból készült, így ellenáll a rozsdának és a kopásnak, ami biztosítja a hosszú távú használatot. A készlet minden egyes darabja gondosan tervezett, hogy pontosan illeszkedjen a VW és Audi 2.0L Turbo FSI és TFSi motorokhoz, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. Az ergonomikus kialakítás kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé, így minden autószerelő könnyedén végezheti el a szükséges karbantartási munkákat.


A KrafTech márka híres a megbízhatóságáról és a precizitásáról, és ez a HA-1415 vezérlésrögzítő készlet is tükrözi ezeket az értékeket. A készlet tartalma minden szerszámot magában foglal, amely a motorvezérlés pontos beállításához szükséges, így biztos lehet benne, hogy a motor optimális teljesítményt nyújt. A KrafTech HA-1415 vezérlésrögzítő készlet tökéletes választás minden VW és Audi 2.0L Turbo FSI és TFSi motorral rendelkező jármű tulajdonosa számára, aki megbízható és pontos szerszámokat keres.


---


Használati útmutató:


1. Csatlakoztassa a megfelelő vezérlésrögzítő szerszámot a motorhoz.

2. Állítsa be a motorvezérlést a kívánt pozícióba.

3. Használja a szerszámot a vezérlés rögzítéséhez.

4. Ellenőrizze a beállítások pontosságát és biztonságát.

5. Távolítsa el a szerszámokat a munka befejezése után.

6. Tisztítsa meg a szerszámokat használat után.


---


Miért érdemes megvenni ezt a terméket:


A KrafTech HA-1415 Vezérlésrögzítő Készlet megvásárlása kiváló döntés minden VW és Audi 2.0L Turbo FSI és TFSi motorral rendelkező jármű tulajdonosa számára. A KrafTech márka híres a kiváló minőségű és megbízható szerszámok gyártásáról, és ez a készlet sem kivétel. A korrózióálló acélból készült szerszámok hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak, így hosszú távon is kiváló befektetés.


A KrafTech HA-1415 készlet minden egyes darabja gondosan tervezett és kivitelezett, hogy pontosan illeszkedjen a VW és Audi 2.0L Turbo FSI és TFSi motorokhoz, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést. Az ergonomikus kialakítás kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé, így a munkák gyorsan és hatékonyan elvégezhetők.


A KrafTech márka elkötelezett a precizitás és a tartósság iránt, és ezt a HA-1415 készlet is tükrözi. A készlet minden szükséges szerszámot tartalmaz, amelyek a motorvezérlés pontos beállításához és rögzítéséhez szükségesek, így biztos lehet benne, hogy a motor optimális teljesítményt nyújt. Ha fontos Önnek a precíziós és megbízhatóság, a KrafTech HA-1415 vezérlésrögzítő készlet a legjobb választás.


---


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!  

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.  

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!  

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha