Haina HA-2131 Vezérműtengely beállító BMW N42 N46 N46T

Haina HA-2131 Vezérműtengely beállító BMW N42 N46 N46T


  • Gyártók Haina
  • Cikkszám: SJ92405
  • Készletinfó: Raktáron

  • 16 150 Ft
    RRP:18 990 Ft


Termék főbb tulajdonságai:

- Márka: Haina

- Termék kód: HA-2131

- Típus: Vezérműtengely beállító készlet

- Alkalmazás: BMW N42, N46, N46T motorokhoz

- Tartalmaz: Célszerszámok, vezérlésrögzítő készlet

- Anyag: Nagy szilárdságú acél

- Kategória: Autószerelő szerszámok

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek:

- Anyag: Nagy szilárdságú acél

- Alkalmazás: BMW N42, N46, N46T motorokhoz

- Tartalmaz: Vezérműtengely beállító és rögzítő szerszámok

- Szín: Kék (szerszámok), fekete (doboz)

- Doboz méret: 40x30x10 cm

- Súly: 2,2 kg


Termék leírás:

A Haina HA-2131 Vezérműtengely beállító készlet ideális választás a BMW N42, N46, N46T motorokkal rendelkező járművek tulajdonosai és autószerelői számára. Ez a kiváló minőségű szerszámkészlet a Haina márka egyik legújabb terméke, amely segít a vezérműtengelyek biztonságos és pontos beállításában és rögzítésében. A Haina HA-2131 vezérműtengely beállító készlet tartalmaz minden szükséges eszközt, amelyre szüksége van a vezérműtengely beállításához és rögzítéséhez a BMW N42, N46, N46T motorokhoz. A készlet kiváló minőségű, nagy szilárdságú acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A készlet tartalma: vezérműtengely beállító és rögzítő szerszámok, amelyek speciálisan a BMW N42, N46, N46T motorokhoz lettek tervezve. A Haina HA-2131 vezérműtengely beállító készlet könnyen használható, és a mellékelt praktikus dobozban tárolható, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Ez a szerszámkészlet nélkülözhetetlen minden autószerelő műhelyben és ideális választás azoknak, akik a legjobb minőséget keresik.


A Haina márka hosszú évek óta elkötelezett a kiváló minőségű szerszámok gyártása iránt, és a HA-2131 vezérműtengely beállító készlet sem kivétel. A Haina szerszámok ismerték megbízhatóságukról és tartósságukról, és a HA-2131 készlet is ezt a hagyományt követi. A Haina termékek mindig is a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készülnek, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak. Ez a vezérműtengely beállító készlet tökéletes választás mind a profi szerelők, mind a barkácsolók számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a minőséget. Ha a legjobb szerszámokat keresi, a Haina HA-2131 vezérműtengely beállító készlet nem fog csalódást okozni.


Használati útmutató:

1. Ellenőrizze a készlet tartalmát és győződjön meg róla, hogy minden szerszám a helyén van.

2. Helyezze a járművet stabil alapra és kapcsolja ki a motort.

3. Távolítsa el a szükséges burkolatokat, hogy hozzáférjen a vezérműtengelyhez.

4. Használja a Haina HA-2131 vezérműtengely beállító szerszámot a vezérműtengely beállításához és rögzítéséhez.

5. Állítsa be a vezérműtengelyt a gyártói előírások szerint.

6. Biztosítsa, hogy minden csavar és rögzítőelem megfelelően legyen meghúzva.

7. Szerelje vissza a burkolatokat és ellenőrizze, hogy minden rendben van-e.

8. Indítsa be a motort és ellenőrizze, hogy a vezérműtengely megfelelően működik-e.


Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Haina HA-2131 vezérműtengely beállító készlet megvásárlása számos előnnyel jár. Először is, a Haina márka garantálja a minőséget és a megbízhatóságot. Ez a készlet kifejezetten a BMW N42, N46, N46T motorokhoz lett tervezve, így biztos lehet benne, hogy minden szerszám pontosan illeszkedik és hatékonyan végzi el a feladatát. A készlet tartalma kiváló minőségű acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot. A Haina HA-2131 készlet könnyen használható, és a mellékelt praktikus dobozban tárolható, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást. A Haina márka szerszámai mindig is a legmodernebb technológiával készülnek, és ez a vezérműtengely beállító készlet sem kivétel. Ha a legjobb szerszámokat keresi, a Haina HA-2131 vezérműtengely beállító készlet nem fog csalódást okozni. A Haina márka szerszámai ismerték megbízhatóságukról és tartósságukról, és a HA-2131 készlet is ezt a hagyományt követi. A Haina termékek mindig is a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készülnek, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak. Ez a vezérműtengely beállító készlet tökéletes választás mind a profi szerelők, mind a barkácsolók számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a minőséget. Ha a legjobb szerszámokat keresi, a Haina HA-2131 vezérműtengely beállító készlet nem fog csalódást okozni.


---


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális


 választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha