Haina HA-2102 csapágy és szimering ki- és beütő készlet, 17-részes

Haina HA-2102 csapágy és szimering ki- és beütő készlet, 17-részes


  • Gyártók Haina
  • Cikkszám: SJ92403
  • Készletinfó: Raktáron

  • 9 290 Ft
    RRP:11 900 Ft


Főbb tulajdonságok


- Márka: Haina

- Termék kódja: HA-2102

- Kategória: Csapágyszerelő készlet, Szerszámok

- Típus: Csapágy és szimering ki- és beütő készlet

- Darabszám: 17 db

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek


- Márka: Haina

- Modell: HA-2102

- Anyag: Alumínium

- Darabszám: 17 db

- Alkalmazás: Csapágyak és szimeringek ki- és beütésére

- Speciális szerszám: Rögzítő, szerelő, állító célszerszám

- Termékkód: MG50147


Termék ismertető


A Haina HA-2102 csapágy és szimering ki- és beütő készlet egy prémium minőségű, 17 darabos szerszámkészlet, amelyet kifejezetten a csapágyak és szimeringek ki- és beütésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz minden szükséges elemet, amelyek lehetővé teszik a csapágyak és szimeringek gyors és hatékony cseréjét, biztosítva a gépjárművek és más berendezések optimális működését.


A Haina HA-2102 ki- és beütő készlet kiváló választás mind a professzionális szerelők, mind a hobbi barkácsolók számára, akik megbízható és tartós szerszámokat keresnek. A készlet magas minőségű alumíniumból készült elemeket tartalmaz, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A készlet ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos munkavégzést, minimalizálva a fáradtságot és a sérülések kockázatát.


A Haina HA-2102 használata egyszerű és intuitív, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a csapágyak és szimeringek ki- és beütését. A készlet tartalmazza a leggyakrabban használt méreteket és típusokat, így mindig kéznél lesz a megfelelő szerszám, amikor szüksége van rá. A Haina márka elkötelezett a felhasználói elégedettség és a kiváló minőség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a szerszámkészlet megfelel a legmagasabb elvárásoknak.


A Haina HA-2102 csapágy és szimering ki- és beütő készlet nem csak egy egyszerű szerszámkészlet, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz a mindennapi szerelési munkák során. A precíz kialakítás és a kiváló anyagminőség garantálja a stabil és pontos munkavégzést, így biztosítva a csapágyak és szimeringek gyors és hatékony cseréjét. A Haina HA-2102 a legjobb választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámkészletet keresnek a mindennapi szerelési feladatokhoz.


Termék használati útmutató


1. Válassza ki a megfelelő méretű ki- vagy beütő szerszámot a kívánt munkához.

2. Tisztítsa meg a csapágy vagy szimering helyét a szennyeződésektől és a maradványoktól.

3. Helyezze be a ki- vagy beütő szerszámot a csapágy vagy szimering fölé és kezdje el az ütést óvatosan, egyenletes nyomással.

4. Ütögesse a szerszámot az óramutató járásával megegyező irányba, amíg a csapágy vagy szimering teljesen ki nem jön, vagy be nem kerül a helyére.

5. Távolítsa el a szerszámot és ellenőrizze a csapágy vagy szimering pozícióját.

6. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot, amíg a csapágy vagy szimering megfelelően nem helyezkedik el.

7. A munka befejezése után tisztítsa meg a szerszámokat és tárolja azokat a megfelelő helyen.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A Haina HA-2102 csapágy és szimering ki- és beütő készlet kiváló választás minden szerelő és barkácsoló számára, aki megbízható és tartós szerszámokat keres a csapágyak és szimeringek ki- és beütéséhez. A Haina márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-2102 modell sem kivétel. Ez a 17 darabos ki- és beütő készlet nemcsak a professzionális szerelők, hanem a hobbi barkácsolók számára is ideális választás. A Haina HA-2102 szerszámok magas minőségű alumíniumból készültek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.


A Haina márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-2102 készlet garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A szerszámok magas minőségű anyagokból készültek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A Haina HA-2102 készlet használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő szerelők is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A Haina HA-2102 a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós ki- és beütő készletet keresnek a mindennapi szerelési munkákhoz.


Magyar nyelvű befejezés


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépe


kről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha