Haina HA-2028 HSS titán fúrószár készlet, 99-részes

Haina HA-2028 HSS titán fúrószár készlet, 99-részes


  • Gyártók Haina
  • Cikkszám: SJ92402
  • Készletinfó: Raktáron

  • 8 530 Ft
    RRP:9 990 Ft


Főbb tulajdonságok


- Márka: Haina

- Termék kódja: HA-2028

- Kategória: Fúrószár készlet, Szerszámok

- Típus: HSS titán fúrószár készlet

- Darabszám: 99 db

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek


- Márka: Haina

- Modell: HA-2028

- Anyag: Nagy sebességű acél (HSS), titán bevonattal

- Darabszám: 99 db

- Fúrószár méretek: 1.5mm - 10mm, összesen 14 különböző metrikus méret

- Alkalmazás: Fém, acél, műanyag, fa, réz, alumínium ötvözet


Termék ismertető


A Haina HA-2028 HSS titán fúrószár készlet egy kiváló minőségű, 99 darabos fúrószár készlet, amelyet kifejezetten a professzionális és hobbi barkácsolók igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz minden szükséges méretű fúrószárat, amelyek tökéletesek különböző anyagok, mint például fém, acél, műanyag, fa, réz és alumínium ötvözet fúrására.


A Haina HA-2028 fúrószárak nagy sebességű acélból (HSS) készültek, amelyek titán bevonattal vannak ellátva, ezáltal hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosítanak. A titán bevonat növeli a fúrószárak kopásállóságát, valamint csökkenti a hőfelhalmozódást a fúrás során, ezáltal biztosítva a precíz és hatékony munkavégzést.


Ez a 99 darabos készlet 14 különböző metrikus méretű fúrószárat tartalmaz (1.5mm-től 10mm-ig), így mindig megtalálhatja a megfelelő méretű fúrószárat a kívánt munkához. A készlet könnyen hordozható és rendezett tárolást biztosít, így mindig kéznél lesz a megfelelő fúrószár, amikor szüksége van rá.


A Haina HA-2028 HSS titán fúrószár készlet ideális választás mind a professzionális barkácsolók, mind a hobbi szerelők számára, akik megbízható és tartós fúrószárakat keresnek a mindennapi munkájukhoz. A Haina márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a készlet megfelel a legmagasabb elvárásoknak.


Termék használati útmutató


1. Válassza ki a megfelelő méretű fúrószárat a kívánt munkához.

2. Helyezze be a fúrószárat a fúrógép tokmányába és rögzítse azt biztonságosan.

3. Állítsa be a fúrógép sebességét a megmunkálandó anyag típusának megfelelően.

4. Kezdje el a fúrást lassú sebességgel, majd fokozatosan növelje a sebességet a jobb kontroll és pontosság érdekében.

5. Rendszeresen távolítsa el a forgácsot és hűtse a fúrószárat, hogy elkerülje a túlmelegedést és meghosszabbítsa a fúrószár élettartamát.

6. A munka befejezése után tisztítsa meg a fúrószárakat és tárolja azokat a megfelelő helyen.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A Haina HA-2028 HSS titán fúrószár készlet kiváló választás minden barkácsoló és szerelő számára, aki megbízható és tartós fúrószárakat keres. A Haina márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-2028 modell sem kivétel. Ez a 99 darabos fúrószár készlet nemcsak a professzionális szerelők, hanem a hobbi barkácsolók számára is ideális választás. A Haina HA-2028 fúrószárak nagy sebességű acélból készültek, titán bevonattal, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.


A Haina márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-2028 készlet garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A fúrószárak magas minőségű anyagokból készültek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A Haina HA-2028 készlet használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő barkácsolók is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A Haina HA-2028 a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós fúrószárakat keresnek a mindennapi szerelési munkákhoz.


Magyar nyelvű befejezés


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha