Haina HA-1999 vezérműszíj feszítő szerszám, 1500W, VW Audi motorokhoz

Haina HA-1999 vezérműszíj feszítő szerszám, 1500W, VW Audi motorokhoz


  • Gyártók Haina
  • Cikkszám: SJ92399
  • Készletinfó: Raktáron

  • 3 390 Ft
    RRP:4 490 Ft


Főbb tulajdonságok


- Márka: Haina

- Termék kódja: HA-1999

- Kategória: Vezérműszíj feszítő szerszám, Autószerelő szerszámok

- Típus: Vezérműszíj feszítő szerszám

- Motorok: VW, Audi

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek


- Márka: Haina

- Modell: HA-1999

- Teljesítmény: 1500W

- Típus: Vezérműszíj feszítő szerszám

- Motorok: VW, Audi

- Anyag: Magas minőségű acél


Termék ismertető


A Haina HA-1999 vezérműszíj feszítő szerszám egy prémium minőségű eszköz, amelyet kifejezetten az autószerelők és barkácsolók igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a szerszám lehetővé teszi a vezérműszíj feszességének pontos beállítását különböző VW és Audi motorokban. A Haina márka híres a magas minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1999 modell sem kivétel.


A Haina HA-1999 vezérműszíj feszítő szerszám kiváló választás mind a professzionális autószerelők, mind a hobbi szerelők számára, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A szerszám magas minőségű acélból készült, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A készülék univerzális kialakítása lehetővé teszi a használatát különböző típusú motorokkal, így szinte minden szerelési feladatra alkalmas.


A Haina HA-1999 szerszám használata egyszerű és intuitív, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a vezérműszíj feszességének beállítását. A szerszám ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, minimalizálva a fáradtságot és a sérülések kockázatát. A Haina márka elkötelezett a felhasználói elégedettség és a kiváló minőség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a szerszám megfelel a legmagasabb elvárásoknak.


A Haina HA-1999 vezérműszíj feszítő szerszám nem csak egy egyszerű eszköz, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz a mindennapi szerelési munkák során. A precíz kialakítás és a kiváló anyagminőség garantálja a stabil és biztonságos munkavégzést, így biztosítva a vezérműszíj optimális feszességét. A Haina HA-1999 a legjobb választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi szerelési feladatokhoz.


Termék használati útmutató


1. Válassza ki a megfelelő szerszámot a motor típusának megfelelően.

2. Helyezze a vezérműszíj feszítő szerszámot a motorra, és győződjön meg róla, hogy megfelelően illeszkedik.

3. Használja a szerszámot a vezérműszíj feszességének beállításához.

4. Ellenőrizze, hogy a vezérműszíj megfelelően van-e feszítve.

5. A használat után tisztítsa meg a szerszámot és tárolja a megfelelő helyen.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A Haina HA-1999 vezérműszíj feszítő szerszám kiváló választás minden autószerelő és barkácsoló számára, aki megbízható és tartós eszközt keres. A Haina márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1999 modell sem kivétel. Ez a szerszám nemcsak a professzionális szerelők, hanem a hobbi szerelők számára is ideális választás. A Haina HA-1999 univerzális kialakítása lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást, így számos különböző típusú motor vezérműszíjának feszességét be lehet állítani vele.


A Haina márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-1999 készülék garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A szerszám magas minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A Haina HA-1999 készülék használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő szerelők is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A Haina HA-1999 a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi szerelési munkákhoz.


Magyar nyelvű befejezés


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha