Haina HA-1429 vezérlésrögzítő készlet, 1500W Land Rover és Jaguar modellekhez

Haina HA-1429 vezérlésrögzítő készlet, 1500W Land Rover és Jaguar modellekhez


  • Gyártók Haina
  • Cikkszám: SJ92397
  • Készletinfó: Raktáron

  • 11 390 Ft
    RRP:13 990 Ft


Főbb tulajdonságok


- Márka: Haina

- Termék kódja: HA-1429

- Kategória: Vezérlésrögzítő, Autószerelő szerszámok

- Típus: Profi vezérlésrögzítő készlet

- Kompatibilitás: Land Rover és Jaguar 276DT motorok

- Felhasználás: Vezérműszíj beállítás, motorjavítás

- Tartozékok: Teljes vezérlésrögzítő készlet

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek


- Márka: Haina

- Modell: HA-1429

- Teljesítmény: 1500W

- Típus: Profi vezérlésrögzítő készlet

- Kompatibilitás: Land Rover és Jaguar 276DT motorok

- Tartozékok: Teljes vezérlésrögzítő készlet


Termék ismertető


A Haina HA-1429 vezérlésrögzítő készlet egy kiváló minőségű szerszámkészlet, amelyet kifejezetten a Land Rover és Jaguar modellekhez terveztek. Ez a készlet ideális a vezérműszíjak pontos és megbízható beállításához és rögzítéséhez, ami alapvető fontosságú a motor optimális működéséhez és hosszú élettartamához. A Haina márka híres a magas minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1429 modell sem kivétel.


A Haina HA-1429 vezérlésrögzítő készlet kompatibilis a Land Rover és Jaguar 276DT motorokkal, így széles körben használható különböző autótípusokon. Ez a szerszámkészlet kiváló választás mind a professzionális autószerelők, mind a hobbi szerelők számára, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A készletben található szerszámok magas minőségű anyagokból készültek, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.


A Haina HA-1429 készlet használata egyszerű és intuitív, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a vezérműszíjak beállítását és rögzítését. A szerszámok kialakítása lehetővé teszi a pontos munkavégzést, minimalizálva a hibák és a motor károsodásának kockázatát. A Haina márka elkötelezett a felhasználói elégedettség és a kiváló minőség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a szerszámkészlet megfelel a legmagasabb elvárásoknak.


A Haina HA-1429 Profi vezérlésrögzítő készlet nem csak egy egyszerű szerszámkészlet, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz a motorjavítási munkák során. A precíz kialakítás és a kiváló anyagminőség garantálja a stabil és biztonságos munkavégzést, így biztosítva a motor optimális működését. A Haina HA-1429 készlet a legjobb választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi autószerelési feladatokhoz.


Termék használati útmutató


1. Válassza ki a megfelelő szerszámot a vezérlésrögzítő készletből.

2. Helyezze a szerszámot a megfelelő pozícióba a vezérműszíjon.

3. Használja a mellékelt eszközöket a vezérműszíj pontos beállításához és rögzítéséhez.

4. Ellenőrizze, hogy a szerszám stabilan és biztonságosan van rögzítve a munkafolyamat során.

5. A használat után tisztítsa meg a szerszámokat és tárolja a hordtáskában.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A Haina HA-1429 Profi vezérlésrögzítő készlet kiváló választás minden autószerelő számára, aki megbízható és tartós szerszámot keres. A Haina márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-1429 modell sem kivétel. Ez a szerszámkészlet nemcsak a professzionális szerelők, hanem a hobbi szerelők számára is ideális választás. A Haina HA-1429 készlet univerzális kialakítása lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást, így számos különböző méretű és típusú vezérműszíjon használható.


A Haina márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-1429 készlet garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A szerszámok magas minőségű anyagokból készültek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A Haina HA-1429 készlet használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő szerelők is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A Haina HA-1429 készlet a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi autószerelési munkákhoz.


Magyar nyelvű befejezés


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha