Bell Howell Disk Lights 8 db multifunkcionális LED-es szolárlámpa

Bell Howell Disk Lights 8 db multifunkcionális LED-es szolárlámpa


  • Gyártók Bell Howell
  • Cikkszám: sj61201
  • Készletinfó: Raktáron

  • 8 290 Ft
    RRP:9 900 Ft


Szeretné, ha a kertje este is szép lenne, de egy profi világításrendszer kiépítése egy vagyonba kerül? A házi megoldás viszont bonyolult és veszélyes, a földből kiálló állólámpák pedig mindig láb alatt vannak, és emiatt előbb-utóbb valaki biztosan megbotlik.

Teremtsen kellemes hangulatot a kertjében a jól elhelyezett Disk Lights fényforrásokkal! A Disk Lights, mobil, nagy teljesítményű, multifunkciós, LED-es, napelemes lámpa! Másodpercek alatt hangulatosabbá teszi a kertjét, és nem kell hozzá se kábel, se elem! Csak tegye le vagy akassza fel, és már kész is!

Fényátalakító technológiával

A Disk Lights titka a különleges fényátalakító technológiában rejlik. A napelem cellák a napenergiát elektromos energiává alakítják át. Sötétben a Disk Lights akár 8 órán keresztül is világít, napközben pedig automatikusan kikapcsol. De található rajta kézi ki- és bekapcsoló gomb is.

Könnyen telepíthető minden padlón, felületen és falon

A telepítése gyerekjáték, bármilyen felületre is helyezné. Tegye biztonságosabbá a lépcsőt, és szemet gyönyörködtetővé a kertet! A Disk Lights a falra is könnyedén felrakható. A Disk Lights vízálló, robusztus, rozsdamentes acélból készült, és elképesztően lapos. Akár a fűnyíróval is átmehet rajta.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Címkék: napelemes lámpa, szolár lámpa, napelemes kültéri lámpa, napelemes utcai lámpa, kerti lámpa, napelemes kerti lámpa, napelemes dekor lámpa, napelemes led világítás