Autós DVR kamera, Full HD 1080p KOS-14011

Autós DVR kamera, Full HD 1080p KOS-14011


  • Cikkszám: SJ92414
  • Készletinfó: Raktáron

  • 13 900 Ft
    RRP:14 990 Ft


Autós DVR kamera, Full HD 1080p, 3 lencse, 170°-os ultraszéles látómező, 2,4" HD LCD kijelző, 5 MP kamera, éjszakai látás, hármas felvétel, hurokrögzítés, G-szenzor, mozgásérzékelés KOS-14011

Ezt a műszerfalat úgy tervezték, hogy biztonságosabb vezetési élményt biztosítson, és megőrizze a fontos videofelvételeket autós utazások során. A fejlett funkciókkal és robusztus konfigurációval ez a kamera megbízható partner az úton.

G-Sensor – Az érzékeny G-szenzorral felszerelt kamera képes érzékelni a hirtelen mozgásokat és a gyorsulás/lassulás változásait, baleset vagy hirtelen ütközés esetén aktiválja a vészhelyzeti felvételt. Ez biztosítja a kritikus rekordok védelmét, és nem írja felül őket.

5 megapixeles kamera – Az 5 megapixeles kamerával ez az autókamera tiszta és részletgazdag képeket tud rögzíteni, és rögzíti az összes fontos részletet utazása során.

2,4 hüvelykes LCD HD kijelző – A 2,4 hüvelykes HD felbontású LCD képernyővel felszerelt kamera tiszta képet ad a felvételekről és a beállításokról.

170-es ultraszéles felvételi szög – A lenyűgöző, 170 fokos felvételi szöggel a kamera széles látószöget képes lefedni, és mindent megörökít, ami a jármű előtt történik.

Night Vision – A Night Vision technológia tiszta és részletgazdag képet biztosít a felvételekről még csökkent megvilágítás vagy teljes sötétség esetén is.

Rögzítés elöl, az autó belsejében és hátul – Ez a műszerfali kamera több irányba is rögzíthet, rögzítve mind a közlekedési eseményeket, mind az autó belsejében zajló eseményeket.

A beépített mikrofon és hangszóró az autó műszerfali kamerájának fontos elemei, amelyek hozzájárulnak a teljes hangélményhez, és fontos részleteket rögzítenek vezetés közben.

Loop felvétel és ciklikus felvétel – A Loop Recording funkcióval a kamera folyamatosan rögzíthet a memóriakártyára, és automatikusan felülírja a legrégebbi felvételeket, hogy helyet adjon az újaknak.A ciklikus rögzítés biztosítja a megszakítás nélküli működést.

Micro SD kártya támogatása Maximum 32 GB - A kamera maximum 32 GB kapacitású micro SD kártyát fogad, hogy elegendő felvételt tároljon az Ön igényeinek megfelelően (NEM TARTALMA)

180 mAh-s akkumulátor – A beépített 180 mAh-s akkumulátor lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép akkor is folytassa a felvételt, ha az áramellátás átmenetileg megszakad.

Tápellátás: Szivargyújtó – A kamera közvetlenül az autó szivargyújtó aljzatáról táplálható, így biztosítva az állandó energiaforrást.

Rögzítés a szélvédőre - A kamera felszerelése egyszerű, és a szélvédőre történik, biztosítva a stabil rögzítést és a filmezési szög helyes beállítását.

Ez a műszerfal egy hasznos eszköz, amely önbizalmat ad utazás közben, és részletes videófelvételt készít a forgalomban megtett utazásairól. Számos funkciójával és kompakt kialakításával ez a kamera kiváló választás minden felelős vezető számára.

 

 

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha