Haina HA-2006 külső/belső Torx készlet, 1500W, 1/2" méret, 19-részes

Haina HA-2006 külső/belső Torx készlet, 1500W, 1/2" méret, 19-részes


  • Gyártók Haina
  • Cikkszám: SJ92400
  • Készletinfó: Raktáron

  • 9 490 Ft
    RRP:11 990 Ft


Főbb tulajdonságok


- Márka: Haina

- Termék kódja: HA-2006

- Kategória: Külső/Belső Torx készlet, Autószerelő szerszámok

- Típus: Külső/Belső Torx készlet

- Méret: 1/2"

- Részek száma: 19 db

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek


- Márka: Haina

- Modell: HA-2006

- Teljesítmény: 1500W

- Típus: Külső/Belső Torx készlet

- Méret: 1/2"

- Részek száma: 19 db

- Anyag: Magas minőségű acél


Termék ismertető


A Haina HA-2006 külső/belső Torx készlet egy prémium minőségű szerszámkészlet, amelyet kifejezetten az autószerelők és barkácsolók igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a 19 darabos készlet tartalmaz minden szükséges eszközt a külső és belső Torx csavarok gyors és hatékony szereléséhez. A Haina márka híres a magas minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-2006 modell sem kivétel.


A Haina HA-2006 külső/belső Torx készlet kiváló választás mind a professzionális autószerelők, mind a hobbi szerelők számára, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A szerszámok magas minőségű acélból készültek, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A készlet univerzális kialakítása lehetővé teszi a használatát különböző típusú Torx csavarokkal, így szinte minden szerelési feladatra alkalmasak.


A Haina HA-2006 készlet használata egyszerű és intuitív, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a Torx csavarok szerelését. A szerszámok ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, minimalizálva a fáradtságot és a sérülések kockázatát. A Haina márka elkötelezett a felhasználói elégedettség és a kiváló minőség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a szerszámkészlet megfelel a legmagasabb elvárásoknak.


A Haina HA-2006 külső/belső Torx készlet nem csak egy egyszerű szerszámkészlet, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz a mindennapi szerelési munkák során. A precíz kialakítás és a kiváló anyagminőség garantálja a stabil és biztonságos munkavégzést, így biztosítva a Torx csavarok optimális szerelését. A Haina HA-2006 a legjobb választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi szerelési feladatokhoz.


Termék használati útmutató


1. Válassza ki a megfelelő Torx dugókulcsot a csavar méretének megfelelően.

2. Helyezze a dugókulcsot a csavarra, és győződjön meg róla, hogy megfelelően illeszkedik.

3. Használja a dugókulcsot a csavar meghúzásához vagy meglazításához.

4. Ellenőrizze, hogy a csavar megfelelően van-e meghúzva vagy meglazítva.

5. A használat után tisztítsa meg a szerszámokat és tárolja a megfelelő helyen.


Miért érdemes megvenni ezt a terméket?


A Haina HA-2006 külső/belső Torx készlet kiváló választás minden autószerelő és barkácsoló számára, aki megbízható és tartós szerszámot keres. A Haina márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-2006 modell sem kivétel. Ez a szerszámkészlet nemcsak a professzionális szerelők, hanem a hobbi szerelők számára is ideális választás. A Haina HA-2006 univerzális kialakítása lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást, így számos különböző típusú Torx csavar szerelésére alkalmas.


A Haina márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-2006 készülék garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A szerszámok magas minőségű anyagokból készültek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A Haina HA-2006 készülék használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő szerelők is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A Haina HA-2006 a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós szerszámot keresnek a mindennapi szerelési munkákhoz.


Magyar nyelvű befejezés


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez. Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha