Ügyfélszolgálat elérhetősége 08-tól 17 óráíg:     +36 70 8810270

Összes kategória10 Csomagos LuckyPack Zsák

  • 39 900 Ft36 300 Ft

Akár 100.000 Ft érték! Ezt ne hagyd ki!

- A zsák 10db random összerakott csomagot tartalmaz. A csomagokban kizárólag műszaki cikkeket vannak, ruhaneműket nem tartalmaznak. A csomag tartalmának az értéke nem ritkán akár többszörösen meghaladja a vételárat, de minden esetben meg kell, hogy haladja a vásárlási árat min. 15%-al.  Azaz itt rosszul nem jársz!

- Az 10 csomag mellet némelyik zsák tartalmaz extra ajándékkártyát, az ajándékkártyán szereplő termékeket (segway-ek, konyhai robotgépek stb...) a kártya Facebook-on ,történő megosztása után küldjük a vásárlónak.

- A LuckyPack zsákok eredetileg  át nem vett csomagokat tartalmaztak. A  GDPR (adatvédelmi) rendelet bevezetése után a csomagküldő szolgálatok, azonban értékesítés helyett megsemmisítik a kézbesíthetetlen csomagokat. Így miután kifogytunk a csomagokból, csak az eredetileg is forgalmazott és nagy népszerűségnek örvendő egyesével csomagolt műszaki cikkek maradtak kínálatunkban. A termékek túlnyomó többsége megtalálható, oldalunkon az "Akciók"  kategóriában, itt tudja a vásárló megnézni a termékek értékét, valamint itt tud arról is meggyőződni előzetesen, hogy nem túlárazott termékekkel akarjuk megpakolni a zsákokat. A mi hasznunkat (mert természetesen annak is kell lennie) a nagyobb mennyiségű eladás termeli. A zsákok nem ritkán tartalmaznak a vételár értékét akár többszörösen meghaladó termékeket is, garantálva az izgalmas bontogatást minden vásárló számára! 

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó