FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

 

REGISZTRÁCIÓ, ADATBIZTONSÁG:

Webáruházunkban regisztráció szükséges. A regisztrációhoz kattintson a regisztráció menüpontra. A következő adatok megadását kérjük: Login név, jelszó, email, vezetéknév, keresztnév, város, irányítószám, utca, házszám, emelet, ajtó, telefonszám.

Ha már korábban regisztrált, és szeretne bejelentkezni, egyszerűen csak írja be felhasználó nevét és jelszavát a megfelelő ablakokba, majd nyomjon OK! -t.

Ha elfelejtette jelszavát, klikkeljen az Elfelejtetted jelszavad gombra, és a megadott e-mail címre elküldjük új jelszavát.

Az oldalon regisztrált felhasználóknak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni, illetve törölni a rendszerből. A regisztráció bármikor megszüntethető az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írt elektronikus levéllel, melyben a regisztrált azonosítójának és adatainak törlését kéri. A kérésnek az üzemeltető 72 órán belül eleget tesz, és erről a felhasználót e-mail-ben értesíti.

A regisztráció során megadott adatokat a hatályos adatvédelmi törvény és más kapcsolódó jogszabályok alapján leírtaknak megfelelően kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át, kivéve a jogszabályok alapján, valamint hatóságok részére történő adatszolgáltatást.


VÁSÁRLÁS AZ ONLINE ÁRUHÁZBAN:


Webáruházunkban egyszerűen és kényelmesen, otthonából, számítógépe mellől vásárolhatja meg az ott kínált termékeket. A webáruház oldalait regisztráció nélkül is megtekintheti, ám ha rendelni szeretne, előbb regisztrálnia kell. Ha a webáruházban megtalálható termékekről részletesebb tájékoztatót szeretne, a részletek  menüpont alatt keresse.
A vásárlás menete: Amennyiben Ön meg szeretne vásárolni egy terméket, regisztráció vagy bejelentkezés után a termék leírása alatt található Kosárba tesz gombra kattintva lehetőséget kap arra, hogy a kívánt árut a mennyiség megadása után kosarába helyezhesse. A kosarában elhelyezett kiválasztott áruk mennyisége és ára nyomon követhető a Kosár tartalma menü alatt.

Ha befejezte a vásárlást, a Kosár tartalma alatt találja a kiválasztott termékeket, melyeket a megrendelem gomb megnyomásával vásárolhat meg. A vásárlás befejeztével e-mailben küldünk üzenetet önnek, hogy visszaigazoljuk a megrendelés tényét.


Cégünk mindent megtesz azért, hogy az itt megadott adatok a valóságnak megfelelőek, pontosak legyenek, azonban az elírásért, esetleges téves adatközlésért, illetve ebből eredő egyéb hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.

A webáruházunkban megjelenő képek csak illusztrációk, a termék pontos tartalmát, feltételeit a termék leírása menüpont alatt találja meg.
A termék beváltásáról, felhasználhatóságáról a szolgáltató weboldalán tájékozódhat. A termék és a fotó eltéréseiért cégünk nem vállal felelősséget.

Igyekszünk naprakész információkkal és termékekkel szolgálni, viszont mi is hibázhatunk, ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékleírások egyes esetekben hibásak lehetnek. Mielőtt vásárol – a későbbi félreértések elkerülése végett – győződjön meg arról, hogy a vásárolni kívánt termék teljes mértékben megfelel-e az Ön által támasztott  követelményeknek. Amennyiben mégis olyan terméket választott,  amely nem nyerte el tetszését, azt 8 napon belül, bontatlan csomagolásban, eredeti állapotában, számlával együtt áll módunkban visszavásárolni (a távollevők között kötött szerződésekről” szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4-5. §).
A szállítási költség a vevőt terheli.
Kérjük, hogy a terméket ne utánvéttel, és ne a „címzett fizet” opcióval küldje vissza, az ilyen csomagokat nem áll módunkban átvenni.


Amennyiben a vásárló bizonyos feltételekkel nem ért egyet, a vásárlással fel kell hagynia. A meghirdetett áraink csak az adott pillanatban történő rendelésre, az azt követő "visszaigazolt" státuszú e-maillel együtt érvényesek, és az említett paraméterek függvényében változhatnak.

Webáruházunkban minden termék ára Magyar forintban, Áfával  van megadva.
JÓTÁLLÁS, GARANCIA:

A Fogyasztóvédelmi Törvény előírásainak megfelelően a szolgáltató vállalja, hogy a weblapján felsorolt termékek fogyasztói ára a későbbiek folyamán nem változik.
Az akciós kártyát a feltüntetett vállalkozás (szolgáltató) a feltüntetett feltételeknek megfelelő összegben beváltja, és az ott felsorolt szolgáltatásokat maradéktalanul magas színvonalon a megadott időpontig teljesíti.

Amennyiben a Szolgáltató a feltételeket nem teljesíti, úgy panaszával a szolgáltatóhoz, illetve ügyfélszolgálatunkhoz fordulhat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. tel: 06 30 5181-664. Panaszát továbbítjuk a szolgáltató, illetve a területileg illetékes hatóságok felé.
Az Akcióvilág webáruház a szolgáltatók által okozott károkért felelősséget nem vállal.ELÁLLÁS:

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail-en: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

Utánvétellel történő vásárlás esetén, amennyiben a kártya feladásra került és azt nem veszi át, és erről minket nem értesített úgy az oda- és visszaszállítási költség a fogyasztót terheli.

Nem illeti meg a vásárlót az elállás joga:

Ha a megvásárolt és kiszállított kártya (nem a szállításból eredően) sérült, rongált, vagy már a szolgáltatásra beváltották.
Elállási jog gyakorlásának menete:
Amennyiben a vásárló élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeinken: ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), telefon: +36 30 8151-664
SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

Webáruházunkban többféle lehetőség közül választhat.

Előre utalással vagy bankkártyával:

A vásárlást követően kap egy igazoló e-mailt, amiben a vásárlás részleteit feltüntetjük: a vásárlóval, az eladóval, a termékkel, valamint az árakkal kapcsolatban.
Továbbá elküldjük bankszámlaszámunkat, amire átutalhatja az összeget. Az összeg megérkezése után a legrövidebb időn belül elindítjuk a szállítást.(eljuttatjuk a személyes átvételi pontra, vagy feladjuk a postán)    

- Személyes átvétel jelenleg csak Budapesten lehetséges, de igyekszünk több helyen Akcióvilág pontokat felállítani.

- Postai levél (ajánlott küldeményként Magyar posta által)
A házhoz szállított megrendelését Ön ellenőrizheti, kérjük, hogy aláírásával az átvételt akkor igazolja, ha meggyőződött az áru sértetlenségéről. Amennyiben a csomag sérülten érkezett Önhöz, úgy kérjük, a csomagot a fentiek szerint ne vegye át és készítsen jegyzőkönyvet a futárral vagy a postással a csomag sérüléséről.Fenntartjuk a jogot, hogy árainkat, termékeink szállítási határidejét, és a vásárlási feltételeket bármikor megváltoztassuk minden előzetes értesítés nélkül. A változtatások a webáruházban történő megváltoztatás után lépnek életbe. Beszerzési (így eladási) áraink a napi pénz és árupiaci változásoktól függenek, azok általunk nem befolyásolhatóak.

 

 

 

 

 

 
KOSÁR
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Kártya átvevő helyek

1. átvételi pont

Budapest II. kerület Margit krt. 46

06 30 2902955

1-bolt

Segítség
Vivien
BelépésHIRLEVÉL

Név:

Email:

Szavazások
Érdeklik az akciós ajánlatok?
 
Facebook